понедељак, 26. децембар 2011.

SREĆNA NOVA 2012.


Dobar dan,

Zoran Burić Vam šalje najlepše želje za 2012. godinu pod znakom Créative Technologie.
Kliknite ovde da biste otvorili poruku.
E-karta će bi dostupna narednih mesec dana na sledećem linku:http://www.voeux.citroen.com/?guid=BV7tYcqG3mpQTPWv9RhH
Srdačan pozdrav,
Citroën Srbija

четвртак, 27. октобар 2011.

Citroen DS5

Izvor:Večernje novosti
"НОВОСТИ" НА ПРВОЈ СВЕТСКОЈ ТЕСТ ВОЖЊИ "СИТРОЕНА ДС5"

Шармер на ривијери

Пише: Петар ЖИВКОВИЋ 

ВЕРОВАТНО не постоји лепше и прикладније место за промоцију француског аутомобила него на сунцем окупаној Ници. На чувеној, монденској, француској ривијери, и екипа "Новости" је имала прилику да ужива у чарима новог хита "Ситроена", трећег модела из обновљене серије "ДС5". 
Одлука врха познате француске компаније да својим дизајнерима и инжењерима још једном пусти да разиграју машту показала се као пун погодак. И недавно, на Салону аутомобила у Франкфурту, где је премијерно приказан, "ДС5" је одузимао дах посетиоцима. На путевима покрај "Азурне обале" аутомобил је бројне новинарске екипе из целог света уверио да је, иако Французи то не желе да кажу, легендарна "ајкула" добила наследника. После тродневног теста имали смо сви утисак да смо присуствовали рођењу још једне аутомобилске иконе. 
Уметничко дело на точковима, са иновативним линијама које се преплићу на помало футуристичкој каросерији и невероватна иновативна унутрашњост понуђена нам је са три агрегата. 
Моћни бензинац са 200 КС, штедљиви дизелаш са 160 "коња", и револуционарни "хибрид" са моћним дизел-агрегатом задуженим за предње и најсавременијим електричним који покреће задње точкове, показали су да инжењери "Ситроена" у стопу прате визију дизајнера. 
Када се на пролеће буде појавио у продаји, са почетном ценом од 29.900 евра, биће велики такмац у такозваној премијум класи аутомобила.